privacybeleid | voorwaarden | contact | Nederlands | English

Meest gestelde vragen over de Yamia Community

Op deze pagina hebben we meest gestelde vragen opgesomd. Wanneer je na het lezen van deze F.A.Q. nog steeds een vraag hebt, stuur ons dan een berichtje.

Hoe werkt Yamia?

Je maakt een profiel aan op Yamia en vult deze met persoonlijke foto's, video's en/of biografie omschrijving. Hierdoor kunnen andere mensen je volgen en met je in contact komen.

Hoe kan ik anoniem blijven op Yamia?

Zorg dat je je gezicht buiten beeld houdt en dat je geen persoonlijke gegevens deelt. Je bepaalt immers zelf wat je wel/niet deelt.

Zijn mijn gegevens beschermd?

Je gegevens zijn onzichtbaar voor anderen en je wachtwoord is encrypted. Alle gegevens blijven in beheer van Yamia en worden niet gedeeld met andere platforms.

Waarom zijn er regels op Yamia?

Met alle actieve mensen op Yamia moeten we een aantal regels toepassen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Behandel elkaar met respect en zorg voor een leuke sfeer op Yamia, dat is het uitgangspunt. Lees hier alle community regels.

Waarom mag ik mijn URL niet delen op Yamia?

We steken veel werk in het aantrekken van mensen naar Yamia, zodat het een groot gezellig platform wordt.

Met de URL's naar andere platforms neemt dit verkeer af, en dat is precies wat we niet willen.

Waarom kan ik credits kopen?

Met credits kun je persoonlijke berichtjes sturen naar modellen en artiesten, die vragen hier soms een paar credits voor. Daarnaast kun je foto's en video's van het profiel aanschaffen.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Bij Instellingen kun je met 1 knop je profiel verwijderen. Alle foto's, video's credits zullen dan verwijderd worden.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Niet akkoord